top of page

CONCURS DE GUIONS DE CURTMETRATGE ESCRITS EN CATALÀ

 

El Festival Internacional de Cinema de Begur vol impulsar la creació de guions de curtmetratge en llengua catalana i convoca un concurs de guions amb les següents bases:

 

-Poden participar guionistes, majors d'edat, residents o no a Catalunya, de qualsevulla nacionalitat.

 

-Els guions hauran de ser inèdits i escrits originalment en llengua catalana.

 

-Els guions hauran de ser de gènere de comèdia, amb una duració prevista màxima en pantalla de 12 minuts.

 

-El concurs atorga un únic premi de 1.000 euros (mil euros) al millor guió de curtmetratge, escrit en català, del gènere de comèdia. D'aquesta quantitat el Festival Internacional de Cinema de Begur farà les retencions legals que corresponguin i lliurarà la quantitat al guanyador/ors o guanyadora en un únic pagament el mateix dia del lliurament del premi.

 

-Els guions hauran de ser enviats a: info.begurfilmfestival@gmail.com  en format digital word amb una portada on figurin el títol del guió i l'autora/or del mateix. Juntament amb el guió s'acompanyarà un escrit amb les dades identificatives i de contacte del guionista/es que haurà de contenir una declaració que el guió és original i que els guionistes en són els autors. A l'assumpte del mail haurà de dir CONCURS GUIONS FICB 2022+el títol del guió presentat.

 

-El termini de presentació de guions és del 15 de setembre de 2022 al 5 d'octubre de 2022.

 

-Els guions poden estar escrits per més d'un guionista, però el premi és únic pel guió.

 

-En quedaran exclosos els guions que pel seu contingut siguin ofensius contra els drets i llibertats de les dones, o ofenguin a les persones per motius de raça, religió, discriminació de qualsevol mena o atemptin contra els drets humans i fonamentals de les persones.

 

-El veredicte del jurat serà inapel·lable i es donarà a conèixer durant el lliurament del premi en un acte convocat pel festival durant el mes de desembre de 2022.

bottom of page